Beşiktaş'tan Serdar Saatçı açıklaması: Gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında 72. dakikada oyuna giren Serdar Saatçı, maçın 83. dakikasında kenara alınmıştı. Bu gelişme sonrasında kadro dışı bırakılan genç futbolcu, "Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Hasta olduğum için iyi oynayamadım." ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlılar resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla oyuncunun bu ifadelerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, "Serdar Saatçı’nın ifade ettiği iddia edilen 'Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Hasta olduğum için iyi oynayamadım' ifadelerinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur." açıklamasında bulundu.

 Beşiktaş'tan yapılan açıklama

''Futbol A Takımımızın Avusturya kampı kapsamında, 12.07.2022 tarihinde hazırlık maçı oynanırken ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışlar nedeniyle, Sportif Direktörümüz ve Teknik Heyetimizin almış olduğu karar ile kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı, hakkında bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ve Serdar Saatçı’nın ifade ettiği iddia edilen “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Hasta olduğum için iyi oynayamadım” ifadelerinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Uzman sağlık ekibimizin görev yaptığı takımımızda sağlık problemi olan bir oyuncunun buna rağmen hazırlık maçında oynatılabileceğini düşünmek de mümkün değildir.

Camiamızın ve futbol kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla yeni sezonda da takımımızla ve kulübümüzle ilgili asılsız iddia içeren, kötü niyetli yalan haberler, kulübümüz tarafından anında reaksiyon gösterilerek yalanlanmaya devam edilecektir.

Camiamızın ve kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini, doğru ve sağlıklı iletişim için rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız'' denildi.

Beşiktaş'tan Serdar Saatçı açıklaması: Gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur ile ilgili etiketler Beşiktaş Serdar Saatçı basın acıklaması Serdar Saatçı kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.