Beşiktaş'tan Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'ın sakatlığına dair açıklama

Beşiktaş, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'ın sakatlığıyla ilgili açıklama yayımladı. Salih Uçan’ın uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem, Rachid Ghezzal’ın uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş'tan Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yapıldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Salih Uçan'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem, Ghezzal'ın uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği ifade edildi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynadığı müsabakada sol uyluk iç kısmında ağrı hissederek oyuna devam edemeyen futbolcumuz Salih Uçan’ın uyluk iç adalesinde (adduktor magnus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Aynı müsabakada uyluk iç adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal’ın uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Salih Uçan ile Rachid Ghezzal’ın tedavilerine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Beşiktaş'tan Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'ın sakatlığına dair açıklama ile ilgili etiketler Rachid Ghezzal Salih Uçan Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.