Beşiktaş'tan Nathan Redmond atağı! Southampton'la resmi görüşmelere başlandı

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah beyazlı ekibin gündemindeki isim ise Nathan Redmond. İngiliz yıldız için Southampton ile görüşmeler başladı.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah beyazlı ekibin gündemine flaş bir isim geldi.

Kara Kartal, Premier Lig'de top koşturan Nathan Redmond'un peşine düştü. İngiliz yıldız için Southampton ile görüşmeler başladı.

OYUNCUNUN GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 18 MİLYON EURO

28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro. Oyuncunun Southampton ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ülkesinin milli takımını 1 kez terleten Redmond, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında da görev alabiliyor.

 

Beşiktaş'tan Nathan Redmond atağı! Southampton'la resmi görüşmelere başlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Southampton Transfer Nathan Redmond
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.