Beşiktaş'tan çifte transfer bombası

Koronavirüsü salgını sonrasında futbol piyasasında oyuncuların bonservis bedelinin düşmesi beklenirken, kulüpler de transferde harekete geçmeye karar verdi. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş da, transferde atağa kalkarken, iki yıldızı gündemine aldı. İşte detaylar...

Koronavirüsü pandemisi nedeniyle liglere verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk 26 hafta itibarıyla topladığı 44 puanla 5. sırada yer alıyor.

Virüs salgını nedeniyle transfer piyasasında yaşanan fiyat değişimi sonrası önümüzdeki sezon çalışmalarında vites yükselten siyah-beyazlılar için iki isim birden gündeme geldi. İşte detaylar...

Siyah-beyazlılar, Adem Ljajic'in yerine orta alana Lille'in 31 yaşındaki yıldızını transfer edecek.

Süper Lig'de bu sezon hedeften uzaklaşan ve bazı oyuncularından beklenen verimi alamayan Beşiktaş, orta saha transferi için hamlelere başladı.

Bu sezon özellikle Adem Ljajic'in inişli çıkışlı bir grafik sergilemesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Kara Kartal, Fransa'da Lille ekibinde forma giyen on numara Nico Gaitan'a kanca attı.

Ocak'ta gündeme gelen Arjantinli futbolcu için girişimlere başlayan siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu transfer ederek orta alana dinamizm getirmeyi hedefliyor.

Devre arasında ABD Kulübü Chicago Fire'da forma giyen, ara dönemde Lille ile 6 aylığına anlaşan futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Kartal'ın gündemindeki bir diğer isim ise 28 yaşındaki Ganalı yıldız Edwin Gyasi...

'ghanasoccernet.com' takımı ile sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek olan Edwin Gyasi'nin yaz transfer döneminde Beşiktaş'a geleceğini hatta CSKA Sofya yetkililerinin Gyasi'nin ayrılığı sonrası için şimdiden kadro planlaması yaptığını yazdı.

Oyuncunun Beşiktaş ile her şartta anlaştığı ve önümüzdeki sezondan itibaren Türkiye'de oynayacağı bilgisine de yer verildi.

Öte yandan Gyasi yaptığı bir açıklamada "Beşiktaş harika geçmişi ve büyük bir taraftar kitlesi olan, iyi bir kulüp. Bence herkes onlar için oynamak ister. Türkiye Ligi, iyi takımlar ve iyi oyunculardan kurulu güçlü bir lig. Benim için iyi bir rekabet ortamı olabilir." şeklinde konuşmuş ve transfere yeşil ışık yakmıştı.

EDWIN GYASI KİMDİR?
Asıl mevkisi sağ kanat olan 28 yaşındaki futbolcu Edwin Gyasi ayrıca sol kanatta ve santrfor olarak da forma giyebiliyor. Hollanda takımı Alkmaar alt yapısında futbola başlayan Gyasi sırasıyla Telstar, De Graafschap, Twente, Heracles, Roda, Aalesund ve CSKA Sofia formaları giydi. Kulübü ile 2020 yılı haziran ayırana kadar sözleşmesi bulunan Gana'lı oyuncu Gyasi'nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon euro.

 

Beşiktaş'tan çifte transfer bombası ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Süper Lig Nico Gaitan Edwin Gyasi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.