Beşiktaş'tan bir garip karar: Şampiyonluk kutlaması yapacak! TFF'ye tepki...

Beşiktaş uzun süredir TFF'nin deprem nedeniyle ligden çekilen takımlarla ilgili aldığı kararı eleştiriyor ve bu konuda da ilginç bir karar daha alındı.

Bildiğiniz gibi TFF deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nın kalan maçlarında 3-0 hükmen yenik sayılacaklarını açıklamıştı.

Kararın açıklanmasından bu yana Beşiktaş tarafından tepki gösteriliyor ve bu konuda da yeni bir adım atılacak. Daha önce sezonun tescil edilmemesi için başvuru yapacaklarını açıklayan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi başvuruda bulunacağız.” demişti.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAYACAK

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş son olarak şampiyonluk kutlaması kararı aldı.

Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında en iyi takım olduğunu belirten yöneticilerin; "Objektif düşünen herkes takımımızın şampiyonluğu hak ettiği görüşünde. Biz de oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bu başarısını karşılıksız bırakmayıp şampiyonluk kutlaması yapacağız." dedikleri iddia edildi.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; kutlamalar sezonun son maçı olan Konyaspor mücadelesinin ardından yapılacak.

 

Beşiktaş'tan bir garip karar: Şampiyonluk kutlaması yapacak! TFF'ye tepki... ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi Beşiktaş Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.