Beşiktaş'tan ayrılan Enzo Roco Karagümrük'te

Süper Lig'in yeni takımlarından Fatih Karagümrük, Beşiktaş’tan ayrılan Enzo Roco’yu transfer ettiğini resmen açıkladı.

Süper Lig'in yeni takımı Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Enzo Roco'yu kadrosuna kattığını duyurdu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, 28 yaşındaki defans oyuncusu önümüzdeki sezondan itibaren kırmızı siyahlı formayı terletecek.

Karagümrük'ten yapılan resmi açıklama şöyle;

"Enzo Roco Karagümrük’te! Süper Lig’e yükselen takımımızda transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor! Kariyerine ülkesi Şili’de başlayan, İspanya ve Meksika’nın en üst seviyelerinde forma giyen, daha sonra Beşiktaş’a transfer olan Enzo Roco, Süper Lig’de Karagümrük forması giyecek. 2. Başkanımız Serkan Hurma’nın imza attırdığı Enzo Roco, Şili Milli Takım formasını 24 kez sırtına geçirdi. Kariyerinde Avrupa Ligi tecrübesi de olan 28 yaşındaki defans oyuncusu Enzo Roco’ya Karagümrük formasıyla başarılar dileriz."

Beşiktaş'tan ayrılan Enzo Roco Karagümrük'te

Beşiktaş'tan ayrılan Enzo Roco Karagümrük'te ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer enzo roco fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.