Beşiktaş'tan ayrılan Dorukhan Toköz, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'yla anlaştı

Dorukhan Toköz: "Artık Türkiye'den uzaklaşmak, kariyerime yeni bir yön vermek istiyorum. Ailem ve menajerim de bu fikrimi destekliyor. Türkiye'de Beşiktaş'lı Dorukhan Toköz olarak anılmaya devam etmek istiyorum. Yurtdışında ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Böylesi iki taraf için de daha iyi olacak."

Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen ve ismi uzun süredir Fenerbahçe'yle anılan milli orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'yla anlaştı. 

A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda bulunan 25 yaşındaki futbolcunun turnuva sonrası Galiçya ekibine imza atacağı öğrenildi. 2018'de Eskişehirspor'dan 150 bin Euro'ya anılan ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş tarafından Gary Medel'in sakatlığı nedeniyle şans verilen genç futbolcu forma şansını iyi değerlendirip "yıldız" statüsüne yükselmişti. 

Siyah-Beyazlı yönetimin kendisine sunduğu kontratta yazan rakamı beğenmeyen Dorukhan, bir türlü uzatmadığı sözleşmesinin 30 Haziran itibariyle sonuna gelecek. Şampiyonluk kutlamalarında her futbolcu sahneye kendi seçtiği şarkıyla gelirken Dorukhan'ın Sezen Aksu'dan "Gidiyorum"u çaldırması manidar bulunmuştu.

Okay Yokuşlu'nun eski takımı geçtiğimiz sezon La Liga'yı 8. sırada bitirdi. Dorukhan'ın menajeri Ahmet Bulut, daha önce İspanya Ligi'ne pazarladığı Türk oyuncularla biliniyor. Okay'ın yanı sıra Emre Çolak da Deportivo La Coruna forması giymişti.

FENERBAHÇE'DE OYNAMAM, BUNU YAPAMAM

Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'yla yollarını ayrılması, Ozan Tufan'ı da yüksek bir bonservis bedeliyle satması durumunda Sarı-Lacivertliler'in orta sahasındaki boşluğa çare olacak şeklinde yakıştırmalar yapılan Dorukhan, neden Fenerbahçe'ye gitmediğini yakın çevresine şu sözlerle açıklıyor:

"Beni Dorukhan Toköz yapan kulüp Beşiktaş'tır. Başkan'a Türkiye'de başka takımda oynamam diye söz verdim. Beşiktaş taraftarının kalbini kıramam. Futbolda profesyonellik var ama ben sözümde duran bir insanım. Kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. Son 2 yıldır bir sürü teklif aldım. Artık Türkiye'den uzaklaşmak, kariyerime yeni bir yön vermek istiyorum. Ailem ve menajerim de bu fikrimi destekliyor. Türkiye'de Beşiktaş'lı Dorukhan Toköz olarak anılmaya devam etmek istiyorum. Yurtdışında ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Böylesi iki taraf için de daha iyi olacak."

Beşiktaş'tan ayrılan Dorukhan Toköz, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'yla anlaştı ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Beşiktaş La Liga Fenerbahçe Ahmet Bulut Celta Vigo
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.