Beşiktaş'tan Arjantinli sağ beke kanca!

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılacak olması nedeniyle sağ bek arayışlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, Boca Juniors'ta forma giyen ve sözleşmesi sona erecek olan Nahuel Molina'ya sözleşme önerdiği iddia edildi.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Siyah-beyazlılar, Arjantin devi Boca Juniors ile sözleşmesi biten 23 yaşındaki sağ bek oyuncus Nahuel Molina'ya üç yıllık kontrat önerdi. Arjantinli futbolcunun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN YERİNE

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Sağ bekimiz Gökhan, kalsın istiyoruz. Eğer olmazsa bir arayış içine girmek zorundayız. O olursa, yanına daha genç bir arkadaş alırsınız." sözleri sonrasında yönetim bu bölge için ilk adımı atmış oldu.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül'ün geleceği hala belirsizliğini koruyor.

UDINESE'Yİ REDDETTİ

Sporx'te yer alan habere göre, İtalya Ligi Serie A takımlarından Udinese de Molina için görüşmelere başlamış ancak bir noktadan sonra ilerleme kaydedilemeyince oyuncu, transferden vazgeçmişti.

Molina, alt yapısından yetiştiği Boca Juniors'da 9 resmi maçta görev  alıp1 asist yaparken; kiralık olarak formalarını giydiği Defensa ve Rosario Central'da ise 55 maçta görev alıp 2 gol - 3 asist üretti.

 

Beşiktaş'tan Arjantinli sağ beke kanca! ile ilgili etiketler Transfer Gökhan Gönül Arjantin Boca Juniors Nahuel Molina Boca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.