Beşiktaş'ta yürekler ağza geldi! 11 katlı bina çöktü

İstanbul Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar yaşandı. 11 katlı bina yıkımında panik ve neredeyse can kaybı yaşanıyordu. 11 katlı bina birden yerle bir oldu. Büyük facia kayıpsız atlatıldı. Ancak sulama yapan görevli saniye farkıyla enkaz altında kalmaktan kurtuldu.

İstanbul'un Beşiktaş'ta korkutan anlar yaşandı. Beşiktaş ilçesinde 11 katlı binanın iş makinesi ile yıkımı sırasında çökmesi çevredeki bir kişinin cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Yıkım esnasında toz çıkmaması için sulama yapan bir görevli ise enkazda kalmaktan son anda kurtuldu.

Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde 11 katlı binanın iş makinesi ile yıkımı yapıldığı sırada bina aniden çöktü. Molozlar ise yola düştü. Dökülen molozlardan 3 araç hasar gördü.

SULAMA GÖREVLİSİ KIL PAYI KURTULDU

Binanın yıkıldığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, iş makinesi ile yıkımın yapıldığı sırada binanın aniden çöktüğü görülüyor. Görüntülerde ayrıca, yıkılma sırasında toz çıkmasın diye sulama yapmaya çalışan görevlinin son anda atlayarak yıkılan binanın altında kalmaktan kurtulduğu da görülüyor.

Beşiktaş'ta yürekler ağza geldi! 11 katlı bina çöktü ile ilgili etiketler bina Beşiktaş takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.