Beşiktaş'ta tehlike çanları Talisca için çalıyor

Brezilyalı 10 numara, iki yıllık kiralık sözleşmesi bitmeden Beşiktaş'tan ayrılabilir. Yapılan anlaşma gereği Benfica, yıldız futbolcuyu önce siyah-beyazlılara önermek koşuluyla başka bir kulübe satma hakkına sahip.

Brezilyalı futbolcunun, Benfica'ya dönmek istemediğini açıklayarak, Beşiktaş yönetimine "Bonservisimi alın" mesajı gönderdi.

Beşiktaş'ın iki yıllığına Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, ortaya koyduğu performansla Sosa'yı unuttururken, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldi. Bu noktada, siyah-beyazlılar için sıkıntı başladı. Çünkü yapılan anlaşma gereği, Benfica sezon sonunda önce Beşiktaş'a önermek koşuluyla Brezilyalı futbolcuyu başka bir kulübe satma hakkına sahip bulunuyor.

Bu durum yönetimi düşündürse de 2 önemli faktör, Talisca'nın Beşiktaş ile sözleşmesini tamamlama ihtimalini güçlendiriyor.

Benfica'nın 23 yaşındaki futbolcuya 25 milyon Euro değer biçti. Siyah beyazlılar, Talisca'nın gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş forması giymesi halinde bu değere ancak ulaşacağı görüşünde.

Beşiktaş'ın iki yıllığına Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, ortaya koyduğu performansla Sosa'yı unuttururken, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldi.

Beşiktaş'ta tehlike çanları Talisca için çalıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Avrupa taliscaibenfica bonservis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.