Beşiktaş'ta sıcak gelişme: Pepe geliyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta taraftarlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.

Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Domagoj Vida'yla anlaşan, ancak Ukrayna ekibini ikna edemeyen Beşiktaş'ta, Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Pepe'nin ismi gündeme gelmişti.

Menajer Ahmet Bulut'un Lizbon'da Pepe için yaptığı görüşmelerde, Beşiktaş'ın Brezilya asıllı Portekizli futbolcunun transferi için aşama kaydettiği öğrenildi.

asfkjhasdf

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da, Pepe'nin Beşiktaş'a transferinin sürpriz olmayacağını belirtti.

Gianluca Di Marzio'nun haberinde şu ifadeler kullanıldı:

"Lizbon'da Ahmet Bulut ile Jorge Mendes arasında bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmede Jorge Mendes, Pepe'nin şartlarını Beşiktaş'a sundu. Pepe, Beşiktaş'tan 2 sezon için yıllık 10 milyon Euro istedi ve 2 milyon Euro'luk imza parası da bu miktara dahil. Portekizli futbolcunun Beşiktaş'a transfer olma ihtimali artıyor. Inter, Pepe'yle yaptığı görüşmeden sonuç alamamış, PSG de Portekizli futbolcunun menajeriyle Cardiff'teki Şampiyonlar Ligi'nde görüşmüştü. Real Madrid'le Avrupa şampiyonu olan Pepe'yi almak isteyen Türkler ciddi ve bu transferi gerçekleştirmek için görüşmekten fazlasını yapıyor."

Beşiktaş'ta sıcak gelişme: Pepe geliyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer pepe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.