Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile masaya oturulacak! Açıklama geldi...

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı sürüyor. Siyah-beyazlılar Ole Gunnar Solskjaer ve Bruno Genesio ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, Sergen Yalçın'la görüşecek.

Beşiktaş'ta gündem yeni teknik direktörün kim olacağı.

Siyah-beyazlıların gündeminde yer alan Ole Gunnar Solskajer ve Bruno Genesio'dan olumlu sonuç çıkmadı. Gündemde yer alan isimlerden Ruud van Nistelrooy'la da anlaşma sağlanamadı.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için gündemki isimlerden Sergen Yalçın ve diğer adaylarla temaslar sürüyor.

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'la bir görüşme gerçekleştirecek.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, siyah-beyazlılarda 2 kupa kazanmıştı.

FEYYAZ UÇAR'DAN SERGEN YALÇIN SÖZLERİ

Bir gazetecinin "Sergen Yalçın gündemde mi?" sorusuna Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın evladı olduğunu dile getirerek, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." yanıtını verdi.

 

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile masaya oturulacak! Açıklama geldi... ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.