Beşiktaş'ta Salih Uçan Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: Galatasaray'a karşı büyük bir maçımız var...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor ile kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlılar mücadeleden 2-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Kara-Kartal'da Salih Uçan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisini de kazanarak devam etmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Salih Uçan, HangiKredi Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu. Güzel oynadıklarını belirten başarılı oyuncu, Galatasaray maçını da kazanmak istediklerini belirtti.

''GALATASARAY'A KARŞI BÜYÜK BİR MAÇIMIZ VAR''

''Güzel oynadık bugün. İlk yarının başında sahanın zeminine ve oyuna alışamadık. Rakip gol pozisyonları da buldu, Allah'tan gole çeviremediler. Bizim de pozisyonlarımız vardı. Golü bulunca daha rahat oldu, özellikle ikinci golden sonra. Güzel bir asistim var, Aboubakar'a sadece dokunmak kaldı. Son zamanlarda böyle güzel asistler yapıyorum. Bizimkilere dokunmak kalıyor sadece. Kazanmak güzel. Trabzon maçını kazansaydık güzel olacaktı. İçeride Galatasaray'a karşı büyük bir maçımız var. İnşallah onu da kazanıp önümüze bakacağız.''

 

Beşiktaş'ta Salih Uçan Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: Galatasaray'a karşı büyük bir maçımız var... ile ilgili etiketler Ümraniyespor Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.