Beşiktaş'ta Salih Uçan ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı...

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların bu sezon etkili performans ortaya koyan isimlerden Salih Uçan maça devam edememişti. Salih ile ilgili dikkati çeken bir detay ortaya çıktı. Sağlık ekibinin yazılımı tam isabet sağladı...

Beşiktaş'ın kullandığı sağlık yazılımı, Salih Uçan konusunda tam isabet sağladı. Futbolcunun verilerini değerlendiren yazılım, Salih'in 50. dakikadan itibaren sorun yaşayacağını öngörmüştü.

SALİH RİSKE EDİLMEDİ

Milliyet'te yer alan habere göre; nitekim siyah-beyazlı futbolcu, ağrıları olmasından dolayı yerini 55. dakikada Berkay Vardar'a bıraktı. Beşiktaş teknik heyeti, Salih Uçan'ı sakatlığın ciddi boyuta ulaşmaması için riske etmedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Süper Lig'de 4 maçta toplam 280 dakika süre alan Salih Uçan, 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu. Sezon başı kampında en istekli oyunculardan biri olan Salih Uçan, kendisiyle yapılan bir röportajda "Bu sezon farklı bir Salih izlettireceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ta Salih Uçan ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.