Beşiktaş'ta Marcao bombası! İstanbul'a getirildi: "Kim seçilirse alır hediye ederim"

Galatasaray'dan ayrılarak Sevilla'ya transfer olan ancak burada sakatlıkları oynamasına engel olan Marcao, İstanbul'a geldi. Beşiktaşlı iş adamı tarafından İstanbul'a getirtilen Marcao için, "Hangi başkan seçilir ve isterse, alır Beşiktaş'a hediye ederim" açıklaması geldi.

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan ancak İspanyol ekibinde yaşadığı sakatlıkların ardından bir türlü istediği forma şansını bulamayan Marcao, sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi.

Transfer döneminin yaklaşmasının ardından adı önce Galatasaray, sonra Fenerbahçe ile anılan 27 yaşındaki Brezilyalı stoper için bu kez Beşiktaş cephesinden fotoğraflı bir paylaşım ve açıklama geldi.

Ahmet Nur Çebi'nin yönetiminde yer alan Beşiktaşlı iş insanı Tarkan Ser, Marcao'yu ailesiyle birlikte İstanbul'da ağırladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tarkan Ser "Kardeşim Marcao'yu uçağımla ailece İstanbul'da ağırlamaktan çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Marcao bombası! İstanbul'a getirildi: "Kim seçilirse alır hediye ederim"

"MARCAO'YU BEŞİKTAŞ'A ALIRIM!"

Öte yandan Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'e konuşan Tarkan Ser "Marcao, yakın dostum. Kim seçilirse seçilsin eğer ihtiyaç varsa, Marcao'yu alıp hediye ederim. Beşiktaş'a hizmet etmek için illa yönetimde olmak zorunda değiliz." açıklamasını yaptı.

MARCAO'NUN PERFORMANSI

2022 yılının Temmuz ayında Sevilla'ya 13 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında transfer olan Marcao, 11 resmi maçta 716 dakika görev yaptı. Marcao, Sevilla'da bu sezon henüz forma giymedi.

Beşiktaş'ta Marcao bombası! İstanbul'a getirildi: "Kim seçilirse alır hediye ederim" ile ilgili etiketler Beşiktaş Marcao Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.