Beşiktaş'ta Kenan Karaman sesleri!

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Siya-beyazlı ekip yıldız futbolcunun kulübü Düsseldorf ile etkileşimlerinden “650 bin Euro bonservis isteriz” cevabını aldı.

Beşiktaş'ta Kenan Karaman transferinde son gelişme! Santrafor için Mandzukic'in alternatif adamı olarak gösterilen Kenan Karaman'ın kulübü ile görüşmeler devam ediyor.

Yıldız futbolcunun kulübü Düsseldorf ile görüşme yapan Beşiktaş Kenan Karaman için kolları sıvadı. Sabah'ın haberine göre; Düsseldorf ile görüşmelerinden “650 bin Euro bonservis isteriz” cevabını alan siyah-beyazlı ekip, bütçe açısından transferde zora girdi.

SEZON SONUNU BEKLEYECEKLER

Ekonomik açıdan bu parayı vermesi zor gözüyle bakılan Beşiktaş, 26 yaşındaki milli santrafor için B planını devreye sokacak. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun transferi için sezon sonunu bekleyip bedavaya kadroya katmayı düşünüyor. Kenan Karaman'ın da Beşiktaş'a yakın olması siyah-beyazlı kulübün işini kolaylaştıracak.

ABOUBAKAR'A İNGİLTERE'DEN TALİP

Vincent Aboubakar ile West Ham United'ın ilgilenmesi Beşiktaş'ı santrafor arayışına soktu. Santrafor eksiği olan siyah-beyazlı ekip, Aboubakar'ın gitme ihtimaline karşı ileri hat için kafa yormaya başladı. Mandzukic ile transferin son adımlarına geldiği söylenen Beşiktaş'ta, Kenan Karaman'a da iyi bir takviye olarak bakılıyor. Milli takım forması giyen Kenan Karaman'ın kulübünün istediği miktarı karşılaması zor olan Beşiktaş, sezon sonunu bekleyerek yıldız futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamayı planlıyor.

Beşiktaş'ta Kenan Karaman sesleri! ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Kenan Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.