Beşiktaş'ta Josef de Souza sevinci... Çaykur Rizespor maçında sözleşmesi 1 yıl uzayacak

Süper Lig'de 17, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da da 1'er maça çıkan Josef de Souza sözleşmesindeki opsiyonun sınırında... Brezilyalı orta saha Çaykur Rizespor maçında forma giymesi halinde sözleşmesi 1 yıl otomatik olarak uzayacak.

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, Çaykur Rizespor maçında forma giymesi halinde sözleşmesi 1 yıl otomatik olarak uzayacak.

Siyah-Beyazlılar'a 2020 yazında Al-Ahly'den bedava transfer edilen ve 2+1 yıllık sözleşme imzalayan sambacının sözleşmesinde opsiyon, pazar akşamı devreye girebilir. Josef bu sezon 25 maça çıkması durumunda sözleşmesi 1 yıl daha uzayacaktı.

Süper Lig'de 17, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da da 1'er maça çıkan Brezilyalı futbolcu opsiyonun sınırında...

Fenerbahçe derbisinde attığı iki golle müthiş performansını taçlandıran başarılı orta saha oyuncusunun Rize'deki maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.

14 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Beşiktaş'ta 14 futbolcunun sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Vida, Welinton, N'Sakala, Duouglas, Mehmet Topal, Pjanic, Oğuzhan, Atiba, Ljajic, Larin, Gökhan Töre, Lens, Batshuayi ve Güven Yalçın sözleşmesi bitecek oyuncular...

Bu isimlerden Güven Yalçın'ın takımda kalması yüksek ihtimal. Vida ve Larin için ise menajerleriyle görüşmeler sürüyor. 

Yıllık 2.5 milyon euro kazanan Oğuzhan Özyakup 5 yıllık rüyadan uyanacak. Oynamadan para kazanan Douglas ve Lens'in yanı sıra diğer isimlerle de yollar ayrılacak.

Beşiktaş'ta Josef de Souza sevinci... Çaykur Rizespor maçında sözleşmesi 1 yıl uzayacak

Beşiktaş'ta Josef de Souza sevinci... Çaykur Rizespor maçında sözleşmesi 1 yıl uzayacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.