Beşiktaş'ta Josef de Souza kırmızı kart gördü, karara Salih Uçan sitem etti

Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta maç sonundaki yaşananların ardından Josef de Souza kırmızı kart gördü. Olayların içinde yer alan Salih Uçan da karara sitem etti. Açıklamalarda bulunan Salih Uçan, "Cenk bir adım atmasa tekme yiyecektim bir taraftardan. Sakatlanabilirdim. Josef bunu görünce taraftarı dışarı itti. Takımımın kaptanı ne yapacaktı?" dedi.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ettiği maçın ardından bir taraftar sahaya girerek, siyah-beyazlı oyunculara saldırdı.

JOSEF KIRMIZI KART GÖRDÜ

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza, sahaya giren taraftarla tartışma yaşadığı için kırmızı kart gördü. Olayın içinde yer alan Salih Uçan, karşılaşmanın ardından konu hakkında açıklama yaptı.

SALİH UÇAN'IN AÇIKLAMALARI:

"Pozisyonda sırtım dönüktü, muhtemelen bana doğru geliyordu. Cenk bir adım atmasa tekme yiyecektim bir taraftardan. Sakatlanabilirdim. Josef bunu görünce taraftarı dışarı itti. Takımımın kaptanı ne yapacaktı? 'Buyur kardeşim tekme atabilirsin' mi diyecekti?"

Beşiktaş'ta Josef de Souza kırmızı kart gördü, karara Salih Uçan sitem etti ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Salih Uçan Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.