Beşiktaş'ta hareketli gece! Denize atlayan bir kişi, polis ekiplerince sudan çıkarıldı

İstanbul Beşiktaş'ta arkadaşı ile tartıştıktan sonra denize atlayan bir kişi polis ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay saat 22.00'da Beşiktaş Meydan İskelesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi belirlenemeyen erkek vatandaş, arkadaşı ile tartıştıktan sonra denize atladı. Kişinin suya atladığını gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

EKİPLER SUDAN ÇIKARDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Suya atlayan bir polis memuru, kişiyi suyun içerisinden çıkardı. Sudan çıkarıldıktan sonra üzerine battaniye örtülen şahıs ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Beşiktaş'ta hareketli gece! Denize atlayan bir kişi, polis ekiplerince sudan çıkarıldı ile ilgili etiketler İstanbul Beşiktaş Deniz polis
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.