Beşiktaş'ta gözler Salih Uçan'a çevrildi! 3 yıllık sözleşme

Beşiktaş'ta gözler iç transfere çevrildi. Semih Kılıçsoy ile 2028'e kadar anlaşma sağlayan yeni yönetim, Salih Uçan ile de masaya oturuyor. Salih Uçan'a 3 yıllık yeni sözleşme teklif edilecek.

Beşiktaş Yönetimi, Salih Uçan'ın sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar kısa süre içinde 30 yaşındaki futbolcuyu görüşme odasına davet edecek.

Genç yıldız Semih Kılıçsoy'un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2028'e kadar uzatan Kartal, Salih Uçan'la da nikah tazelemeyi hedefliyor. Buna göre başarılı futbolcuyla ay sonuna kadar masaya oturulacak. Siyah-beyazlıların Salih Uçan'a 3 yıllık yeni sözleşme teklif edeceği bildirildi.

Yıllık garanti ücreti 10 milyon liranın altında olan Salih'in maaşına ciddi bir zam da yapılacak. Buna göre tecrübeli futbolcunun yıllık ücreti yaklaşık 20 milyon lira seviyesine yükseltilecek.

Aldığı cazip tekliflere rağmen kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek isteyen Salih Uçan'ın 3 yıllık sözleşme ve yüzde 100'e yaklaşan zam teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Kartal'da Salih'in ardından sıra kaptan Cenk Tosun'a gelecek. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek deneyimli golcüyle de masaya oturacak.

Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Cenk'in sözleşmesi 2026'ya kadar uzatılacak. Yeni sözleşme kapsamında milli oyuncunun yıllık ücretine hatırı sayılır bir zam da yapılacak. 

(Milliyet)

Beşiktaş'ta gözler Salih Uçan'a çevrildi! 3 yıllık sözleşme ile ilgili etiketler Beşiktaş Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.