Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün yerine Rick Karsdorp geliyor

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından sağ bek transferi için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta Rick Karsdorp ismi ön plana çıktı.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar için İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan İtalyan basınının haberine göre Beşiktaş, Roma'da kadro dışı kalan ve satış listesinde bulunan Rick Karsdorp'u gündemine aldı.

Beşiktaş'ın 25 yaşındaki Hollandalı sağ bek için Roma'ya kiralık teklifinde bulunacağı belirtildi. 2022'ye kadar Roma ile sözleşmesi bulunan Karsdorp, geçen sezonu kiralık olarak Feyenoord'da geçirmişti.

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün yerine Rick Karsdorp geliyor ile ilgili etiketler Transfer Beşiktaş İtalya Rick Karsdorp tarnsfer sağ bek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.