Beşiktaş'ta flaş Şenol Güneş gelişmesi... Ahmet Nur Çebi'nin gönlünden geçen isim...

Beşiktaş'ta iki şampiyonluk yaşayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan teknik direktör Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar'a geri dönebilir. Yönetim kurulu toplantısı 6 ay Pinheiro'ya, 1'er oy da Rıza Çalımbay ve Şenol Güneş'e çıkmıştı. Beşiktaş yönetimi Portekizli hocaya "bekle" mesajı gönderdi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş için yönetimi ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli'yle çıkma kararı almıştı. Ancak bu hafta sonu oynanacak derbiden önce yeni hoca belli olabilir.

Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında en çok oy Estoril Teknik Direktörü Bruno Pinheiro'ya çıktı ancak başkan Ahmet Nur Çebi'nin gönlünden geçen isim Şenol Güneş...

NTV'nin haberine göre Portekizli teknik adam İstanbul'a davet edildi. Siyah-beyazlılar Bruno Pinheiro ile prensipte anlaştı. Portekizli teknik adam, hali hazırda Estoril'i çalıştırıyor. Pinheiro sözleşmesini feshettikten sonra İstanbul’a gelecek.

Siyah-Beyazlılar'la iki şampiyonluk yaşayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan 69 yaşındaki teknik adam, dönemin başkanı Fikret Orman'la yaşadığı sorunlar nedeniyle A Milli Takım'a giderek Beşiktaş'tan kopmuştu. Çebi ise 2. başkanlık yaptığı o dönem yakın arkadaşı olan Güneş'in vedasını onaylamamıştı.

ŞENOL GÜNEŞ HABER BEKLİYOR 

Fanatik'te yer alan habere göre; ön anlaşma sağlanan Bruno Pinheiro'dan zaman istedi.  Yardımcısı Eren Şafak'a Beşiktaş-Kayserispor maçını Vodafone Park’ta takip ettiren Şenol Güneş, takımla ilgili bilgi toplamaya başladı. Yerli adaylar arasında yer alan Rıza Çalımbay’ın da teklif halinde Sivasspor yönetiminden ayrılık için izni şimdiden hazır.

Yönetim kurulu toplantısından karar çıkmaması sonrası, Pinheiro'yla görüşen kulüp profesyonelleri, 45 yaşındaki teknik adamdan süre istedi. İsmi Braga ile anılan adı Pinheiro, Beşiktaş'la yaptığı ön anlaşma sebebiyle Portekiz ekibini bekletiyor. Beşiktaş’la seneliği 600 bin Euro'dan 1,5 senelik ön anlaşma sağlayan Pinheiro’nun, birkaç gün içinde durumuyla ilgili kendisine kesin dönüş yapılmasını talep ettiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta flaş Şenol Güneş gelişmesi... Ahmet Nur Çebi'nin gönlünden geçen isim... ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Ahmet Nur Çebi Bruno Pinheiro
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.