Beşiktaş'ta sözleşme kaosu!

Beşiktaş’ta büyük bir kaos yaşanıyor. Kendi döneminde yapmış olduğu sözleşmeler ile başı beladan bir türlü kurtulmayan Fikre Orman’ın Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından kulüpten ihraç edileceği iddia edildi.

Beşiktaş’ta daha önceki dönemde Abdullah Avcı’nın takımdan gönderilmesinden sonra yerine getirilen Sergen Yalçın’ın da ilaç olmaması siyah beyazlı taraftarlarda büyük bir şok etkisi yaratmıştı. 57 yaşındaki Avcı’nın avukatı geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunarak Beşiktaş'tan ayrıldığından bu yana kendisine hiçbir şekilde ödeme yapılmadığını söylemesi bomba etkisi yaratmıştı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Avcı ile yapılan sözleşmeyi incelediğinde ise adeta çılgına döndü. Abdullah Avcı'ya tazminatsız istifa hakkı tanınırken, Beşiktaş'ın yüklü miktarda tazminat konusunda çaresiz bırakılmasına büyük tepki gösteren Çebi, önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında Fikret Orman'ın, görevi kötüye kullanma ve kulübü taksirle zarara uğratmaktan dolayı ihracını isteyeceği ve diğer yöneticilerinde buna destek vereceği iddia edildi.

Abdullah Avcı'ya 36 milyon lira ödemek zorunda bırakılan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde ise dikkati elden bırakmadı.

Beşiktaş'ta sözleşme kaosu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman Ahmet Nur Çebi ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.