Beşiktaş'ta Ersin'e transfer izni

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in gelmesi sonrasında forma yarışında geri planda kalan Ersin Destanoğlu'nun düşüşü devam ediyor. Gözden düşen kaleci Ersin Destanoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılmasına engel olunmayacak.

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 27. hafta müsabakasında Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

Bu maç öncesi siyah-beyazlı takımda flaş gelişme yaşanıyor. Eldivenlerin Mert Günok'a geçmesinin ardından, formasını geri almak için yeteri kadar mücadele etmeyen genç kalecinin, sezon sonunda takımdan ayrılmasına engel olunmayacak. Fanatik'te yer alan habere göre; Ersin'in de şimdiden menajeri aracılığıyla yeni kulüp bakmaya başladığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta Ersin'e transfer izni ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Ersin Destanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.