Beşiktaş'ta Bruno Pinheiro sesleri... Son kararı Ahmet Nur Çebi verecek

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlılar Estoril'i çalıştıran Bruno Pinheiro ile prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş yönetimi bugün yapacağı toplantıda teknik direktör için son kararı vererek Fenerbahçe derbisine yetiştirmeyi amaçlıyor.

Beşiktaş'ta Süper Lig ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrılmıştı. 49 yaşındaki hocanın yerine hemen yeni bir isim bakmaya başlayan Beşiktaş, ilk olarak yabancı bir isim getirmek için girişimlere başladı.

Norwich City’den ayrılan Alman teknik adam Daniel Farke için yoğun çalışmada bulunan yönetim, deneyimli ismin kapıyı 2.5 milyon Euro’dan açması sonrasında bu defteri kapattı. Ta kımın eski hocaları Slavan Bilic ve Edin Terzic’le yapılan temaslardan da istediğini alamayan Beşiktaş'ta Abel Ferreira’nın da zora girmesi sonrası yabancı isimler arasında bir tek Bruno Pinheiro listede kalmıştı. Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım'ın Beşiktaşlı yöneticiler, Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril’i çalıştıran 45 yaşındaki teknik adamla anlaşmaya vardı.

FAVORİ SİSTEMİ 4-3-3

Estoril’de 2 sezondur görev yapan Pinheiro için kısa süre önce Braga’nın da ilgisinin olduğu açıklanmıştı. Ancak Beşiktaş'ın ilgisi sonrasında tecrübeli teknik adamın Siyah- Beyazlılar’a olumlu yanıt verdiği kaydedildi. Dün Estoril’in başında Belenenses’i deviren Pinheiro, 4-3-3 oyun sistemini kullanmasıyla biliniyor.

Beşiktaş'ta Bruno Pinheiro sesleri... Son kararı Ahmet Nur Çebi verecek

YÖNETİM BUGÜN KARARINI VERECEK

Beşiktaşlı yöneticiler, deneyimli isimle anlaşsa da son karar Başkan Ahmet Nur Çebi’nin olacak. Bugün öğleden sonra Vodafone Park’ta toplanacak olan yönetim kurulu, yeni teknik direktör konusunda kararını verecek.

Genç yöneticiler, Pinheino konusunda ısrar ederken diğer isimlerin ise başta Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay olmak üzere yerli hoca alınmasını talep ettikleri kaydedildi. Bugün iki tarafın da görüşlerini dinleyecek olan Başkan Ahmet Nur Çebi, ardından kararını verecek. Yeni hocanın hafta içinde görevine başlaması ve Fenerbahçe derbisinde de ilk sınavını vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Bruno Pinheiro sesleri... Son kararı Ahmet Nur Çebi verecek ile ilgili etiketler Beşiktaş Bruno Pinheiro teknik dörektör estoril
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.