Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'tan Türkiye Kupası zaferi sonrası takıma dev prim

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u son dakika golüyle 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi olan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat kesenin ağzını açtı. Hasan Arat, kupa zaferi sonrası takıma 1 milyon dolar prim dağıttı.

Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın coşkusu yaşanırken, takıma bir müjde de Başkan Hasan Arat'tan geldi.

Hasan Arat, kupanın hediyesi olarak takıma toplam 1 milyon Dolar (32 milyon TL) prim dağıttı. Böylece siyah-beyazlı ekibin sevinci ikiye katlandı.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi bugün (cumartesi) bir araya gelecek. Toplantıda ana gündem maddesinin teknik direktör konusu olduğu bildirildi. Siyah-beyazlılarda İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in açıkladığı Jose Mourinho dışında hoca adayları arasında Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin de yer alıyor. Portekizli teknik adamın, Trabzonspor ile oynanan kupa finalini izlediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'tan Türkiye Kupası zaferi sonrası takıma dev prim ile ilgili etiketler Beşiktaş Hasan Arat Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.