Beşiktaş'ta Atiba şoku!

Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Atiba, bugün yapılan antrenmana da katılmadı.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba, Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Başakşehir mücadelesinde orta alanda Holmen'le yaşadığı ikili mücadelenin ardından yerde kalmıştı. Tedavisi saha içerisinde yapılan Atiba, oyundan çıkmış ve yerine Tolgay dahil olmuştu. Kanadalı oyuncunun üst adelesinde zorlanma olduğu bildirilmişti.

Henüz iyileşemeyen ​Atiba, Siyah-Beyazlı ekibin bugün gerçekleştirdiği idmana sakatlığı nedeniyle katılamadı. Başarılı oyuncu, takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Quaresma, Talisca ve Gökhan Gönül ise idmana katıldı.

Isınma hareketleri sonrası taktik çalışmaya geçen oyuncular bire bir ve ikiye iki top kapma ile şut antrenmanı yaptı. Bu çalışmanın ardından iki ayrı takım halinde yapılan çift kale maçlar ile antrenman sona erdi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın yapacağı idman ile devam edecek.

Beşiktaş'ta Atiba şoku! ile ilgili etiketler Beşiktaş Atiba sakatlık şok idman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.