Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ibra edildi, taraftarlar isyan etti: Hakkımızı helal etmiyoruz

Beşiktaş'ta idari ve mali genel kurul gerçekleştirildi. Seçim kararı alan ve görevine devam etmeyecek olan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, mali ve idari olarak ibra edildi. Üyelerin bu kararı sonrası Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada isyan etti.

Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Futbol takımının aldığı ağır yenilgi sonrası gözler yarın yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula çevrilmişken, bugün ise idari ve mali genel kurul gerçekleşti.

Beşiktaş kongre üyeleri, seçim kararı alan ve görevine devam etmeyecek olan Ahmet Nur Çebi ve yönetimini hem mali hem de idari olarak ibra etti. Beşiktaşlı taraftarlar ise bu karar sonrası adeta çılgına döndü. Sosyal medyayı yangın yerine çeviren taraftarlar, tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren takımda bunun sorumlusu olan başkan ve yönetimin nasıl ibra edildiği konusu merak ediyorlar.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan, ardından Burak Yılmaz ve son olarak Rıza Çalımbay'a takımı emanet eden yönetim, yaptığı transferlerle de gündemde. Birçok tartışılan ismi transfer eden ve neredeyse hiçbirinden verim alamayan yönetim, taraftarın yoğun eleştirileri sonrası seçim kararı almıştı.

Tüm bunların üzerine genel kurulda yönetimin ibra edilmesi, taraftarları çileden çıkarttı. Birçok taraftar "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye tweet atarken, genel kurul üyelerine tepki gösterildi.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ibra edildi, taraftarlar isyan etti: Hakkımızı helal etmiyoruz ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.