Beşiktaş'ta Aboubakar'dan bitmeyen resital! Antalyaspor 1-3 Beşiktaş.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Kartal 1-0 geriye düştüğü maçta Aboubakar'ın gollerle geri dönerken karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Beşiktaş bu galibiyetle maç fazlasıyla ikinciliğe yükselirken Galatasaray ile puan farkını da 2'ye indirdi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Kartal 1-0 geriye düştüğü maçta Aboubakar'ın gollerle geri dönerken karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. 

Süper Lig'de bugün önemli bir randevu var. Geçen hafta Galatasaray'ı kendi evinde mağlup ederek, moral bulan Beşiktaş'ta keyifler yerinde. Siyah-beyazlıların Antalyaspor ile yapacağı zorlu deplasman mücadelesinde puan kaybına tahammülü yok.

Ligde 3 haftadır kazanarak şampiyonluk potasından kopmak istemeyen Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan almak. Zorlu mücadele öncesinde siyah-beyazlı takımdaki önemli eksikler dikkat çekiyor…

Antalya Stadı'na konuk olan siyah beyazlılarda, derbi maç sonrası tedavilerine başlanan Omar Colley ve Salih Uçan ile sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal, Dele Alli, Tayyip Talha Sanuç ve N'Koudou kadroda yer almıyor.

.

Beşiktaş'ta Aboubakar'dan bitmeyen resital! Antalyaspor 1-3 Beşiktaş. ile ilgili etiketler Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.