Beşiktaş'ta 5 yıldız derbi sonrası kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ta yeni başkan Hasan Arat ve yönetimi, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası flaş bir karar aldı. Yönetim, 5 yıldızın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynadı... Kulübün yeni başkanı Hasan Arat ve yönetimi, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları ve silik bir futbol oynadıkları derbi sonrası flaş bir karara imza attı.

Yönetim, takımdaki 5 yıldızın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. İşte yapılan açıklama:

"Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir."

Beşiktaş'ta 5 yıldız derbi sonrası kadro dışı bırakıldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Hasan Arat Vincent Aboubakar Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.