Beşiktaşlıları yıkan Semih Kılıçsoy haberi! Yine kadroda dahil edilmedi

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası yarı final turunda MKE Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu açıklandı. Siyah beyazlı takımda 5 isim kadroda yer almadı. Bunlardan birisi de sezonun parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy oldu.

Türkiye Kupası yarı final turu ilk maçında MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu.

5 FUTBOLCU ANKARA'DA YOK

Beşiktaş'ın Ankaragücü kadrosunda 5 futbolcu yer almadı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "MKE Ankaragücü mücadelesinin ardından sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl, MKE Ankaragücü ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmediler." ifadeleri kullanıldı.

İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu:

Beşiktaşlıları yıkan Semih Kılıçsoy haberi! Yine kadroda dahil edilmedi

Beşiktaşlıları yıkan Semih Kılıçsoy haberi! Yine kadroda dahil edilmedi ile ilgili etiketler Beşiktaş Semih Kılıçsoy Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.