Beşiktaşlı Valentin Rosier'e İtalya'dan bir transfer teklifi daha geldi

Beşiktaş'taki performansıyla Şenol Güneş'i memnun edemeyen ve takımdan ayrılacağı belirtilen Valentin Rosier'e İtalyan ekibi Monza talip olmuştu. Fransız futbolcuyu isteyen bir İtalyan kulübü daha olduğu ortaya çıktı. Oyuncu için Beşiktaş'a teklif edilecek bonservis ücreti de belli oldu.

Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentin Rosier ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda bu sezon istenen performansı sergileyemeyen Rosier'e İtalya'dan talip çıkmıştı. Serie A takımlarından Monza'nın yıldız sağ beki istediği belirtilmişti. Hatta Monza'nın Beşiktaş'a transfer için 2.5 milyon Euro bonservis önerdiği iddia edilmişti.

BU KEZ DE UDİNESE TALİP OLDU

Bu gelişmelerin yanı sıra teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği öne sürülen 26 yaşındaki futbolcuya bir talip daha çıktı. İtalyan basınında yer alan habere göre, Fransız futbolcuya bu kez de Udinese talip oldu. Udinese'nin, Rosier'in transferi için ciddi adımlar attığı yazıldı.

TEKLİF EDİLEN ÜCRET

İtalyan temsilcisinin başarılı sağ bek için 6 milyon Euro bonservis teklifinde bulunacağı aktarıldı. Ayrıca Rosier'in sonraki satışından da yüzde 10 pay teklif edileceği belirtildi. Ancak Beşiktaş'ın transfer için 10 milyon Euro istediği ifade edildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

1.75 boyundaki sağ bek, bu sezon Beşiktaş'ta 15 maça çıktı. Rosier bu karşılaşmalarda 1 gol attı. Ayrıca 3 de asist yaptı. Rosier'in güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro.

(A Spor)

Beşiktaşlı Valentin Rosier'e İtalya'dan bir transfer teklifi daha geldi ile ilgili etiketler Valentin Rosier Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.