Beşiktaşlı taraftarlardan Balotelli'ye ırkçı mesajlar: Çok fazla tepki geldi

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldığı maç sonrası Balotelli'nin tavrı ve İtalyan golcüye yönelik ırkçı mesajlar gündem oldu. Beşiktaşlı taraftarların İtalyan golcüye tepki gösterirken paylaştığı ırkçı mesajlara sert yanıt geldi.

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Adana Demirspor ile Balotelli'nin son dakikada attığı golle 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın 90+7. dakikasında beraberlik golünü atan İtalyan golcü, 78. dakikada ise attığı golle skoru 3-2'ye getirmişti. Balotelli, golden sonra ise Beşiktaş yedek kulübesine yönelerek Teknik Direktör Sergen Yalçın'a bir hareket yapmıştı. Tecrübeli oyuncunun bu hareketi sonrası ise yedek kulübesi bir anda karıştı.

Mario Balotelli, beraberlik golü sonrası yine aynı noktaya yönelince gerginlik bir kez daha arttı. Öte yandan Balotelli'ye oldukça sinirlenen Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin'i sakinleştirmek oldukça zor oldu

Beşiktaşlı taraftarlardan Balotelli'ye ırkçı mesajlar: Çok fazla tepki geldi

SERGEN YALÇIN'DAN TEPKİ

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 3-3 biten Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Balotelli'ye sert tepki gösterdi. Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Balotelli bana hareket yaptı, pozisyona sarı kart verdi hakem. Bir oyuncunun rakip teknik direktöre böyle bir hareket yaptığına hiç şahit olmadım. Balotelli'nin neden bana böyle bir hareket yaptığını anlamadım, geçen sene bize gelemediği için mi yaptı, bilemiyorum. Kendi adına üzücü, seviyesini belli etmiş oldu, kendisi için yazık oldu, seviyesiz bir hareket."

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN IRKÇI MESAJLAR

Karşılaşma sonrası Balotelli'nin yaptığı harekete sert tepki gösteren Beşiktaşlı taraftarlar Sosyal medyada çok fazla paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımların bir kısmının ırkçı mesajlar içermesi ise dikkat çekti.

IRKÇI MESAJLARA SERT YANIT

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyadaki ırkçı mesajlarına ise başta Adana Demirsporlu taraftarlar olmak üzere farklı kesimlerden sert yanıtlar geldi. Tiwtter'da Balotelli'ye gelen desteklerden bazıları şöyle:

 

Beşiktaşlı taraftarlardan Balotelli'ye ırkçı mesajlar: Çok fazla tepki geldi ile ilgili etiketler Beşiktaş Adana Demirspor Balotelli Sosyal Medya Irkçı mesaj tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.