Beşiktaşlı oyuncular Alanyaspor galibiyeti sonrası şampiyonluğu konuştu!

Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Siyah-beyazlı takımdan Cenk Tosun, Dele Alli, Gedson Fernandes ve Mert Günok önemli açıklamalarda bulundu...

Cenk TosunBeşiktaş'ın Alanyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuştu.

''BEN BİR ŞEY YAPMADIM, ÇOCUKLARIN BAŞARISI''

Cenk Tosun yaptığı açıklamada, "Takım olarak iyi oynadık. Alanyaspor arkadan pasla çıkmayı seven bir takım. Farioli hocam bu taktığı birkaç takımda oynattı. İyi çıkıyorlar ama iyi preste, hata da yapıyorlar. Üçüncü golü öyle bulduk. Genel olarak iyi performans sergiledik. Fikstür sıkışık. Bu maçı kafamızdan silip, Karagümrük maçına odaklanacağız." dedi.

Başarılı golcü, "Herkes nasıl Beşiktaşlı olduğumu bilir, çocukluğumdan beri... Bu statta daha fazla gol atmak istiyorum. Burada ayrı bir motive oluyorum." ifadelerini kullandı.

Cenk, "Hoca maç sonu tribünlere gelmek istemedi. Çünkü 'Ben bir şey yapmadım, çocukların başarısı' dedi. Ama Aboubakar ile onu tribünlere götürdük. Unutamayacağım anlardan oldu." şeklinde konuştu.

''GOL KATKIM VE 3 PUAN İÇİN MUTLUYUM''

Beşiktaş'ın Alanyaspor maçındaki performansıyla beğeni toplayan ve bir gol atan Dele Alli, konuştu.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Dele Alli "Gol katkım ve 3 puan için mutluyum. Güçlü bir performans gösterdik. Daha çok çalışacağız ve daha çok gelişeceğiz." dedi.

Dele Alli ayrıca "Yapabileceklerimi insanlara göstermek istedim, motivasyon kaynağım bu. Buraya gelirken insanların beklentisi vardı. Yapabileceklerimi gösteremedim ama bu maç buna odaklandım. Benim değil, takımın performansı önemli. Ben de her maç elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

''TABİİ ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ''

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Siyah-Beyazlı oyuncu Gedson Fernandes, "Çok iyi bir maç çıkarttık. Takım olarak öz güvenimizi her hafta yükseltiyoruz. Şimdi önümüze bakıp devam etme zamanı. Hedeflerimize ulaşmak için bu şekilde çalışmaya ve oynamaya devam edeceğiz. Takım olarak her idmanda, her maçta hocamızın direktiflerini yerine getiriyoruz. Herkes en iyisini veriyor. Çok önemli hedeflerimiz var. Çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gol ve asist sayılarını önemsemediğini söyleyen Gedson, "Benim hedefim takıma yardımcı olmak. Gol ya da asist sayıları her zaman önemli olmayabiliyor. Elimden geldiği kadar en iyisini vermek ve bu takımın parçası olarak devam etmek istiyorum. Kişisel performansımdan da mutluyum aynı zamanda. Hocamız nerede görev verirse en iyi pozisyon orasıdır. O yüzden oynadığım pozisyonlara takılmıyorum. Her oyuncu her zaman en iyisini vermek zorunda. Biz de bunu yapmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bazen 120 dakika, bazen 90 dakika maç oynuyoruz. Fiziksel ve mental olarak her idmanda her şeyinizi verdiğiniz zaman bu şekilde sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Ben de takımım ve kendi adıma herkesin çalıştığını gördüğüm için mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonluk yarışına devam ettiklerini aktaran Gedson Fernandes, şunları kaydetti:

"Şampiyonluk yarışını hiç bırakmadık. Kötü zamanlarımız da oldu ama her zaman kazanmak için sahaya çıktık. Bu böyle devam edecek. Tabii şampiyon olacağımıza inanıyoruz, şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk için her maça kazanmak için çıkmak zorunda olduğumuzu, çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz."

''ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HERKESE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR''

Mert Günok ise yaptığı açıklamada, "Şenol Hoca geldi ve takımda taşlar yerine oturmaya başladıktan sonra takımın oyunu bir şeylerin göstergesiydi. Taraftarımız bize çok büyük destek verdi. Arkamızda olduklarını hissettirdiler. Dele Alli'nin golüne ve iyi oynamasına çok sevindim. Şampiyonluk yolunda herkese çok ihtiyacımız var." dedi.

Başarılı file bekçisi ayrıca, "Taraftarlar, istekli olduğumuzu görünce, şampiyonluğa inançları artıyor. Biz iyi yoldayız. Coşkulu ve iyi oyunumuzu sürdürürsek, şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Devre arasında da güzel konuşmalar oldu. Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi." diye konuştu.

Beşiktaşlı oyuncular Alanyaspor galibiyeti sonrası şampiyonluğu konuştu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Cenk Tosun Dele Alli Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.