Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal, 7 milyon Euro'luk transfer teklifini reddetti

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Rachid Ghezzal'a Arap Yarımadası'ndan 7 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi. Cezayirli futbolcu teklifi reddetti.

Beşiktaş'ta yeni sezonda saha içinde lider olması beklenen Rachid Ghezzal ile ilgili bir transfer gerçeği ortaya çıktı. Fanatik'te yer alan habere göre; Cezayirli futbolcuya Arabistan'dan teklif geldi. Ghezzal, geleceğiyle ilgili kararını verdi.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN BİRİ

2020-21 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Ghezzal, tek sezonluk performansında şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. Sonrasında futbolcunun bonservisi için siyah-beyazlılar yoğun uğraş verdi. Beşiktaş daha sonra 3 milyon Euro karşılığında futbolcuyu Leicester City'den aldı.

7 MİLYON EURO'LUK TEKLİFİ REDDETTİ

İstikrarını koruyan Rachid Ghezzal'a Arap Yarımadası'ndan 7 milyon Euro'luk bir teklif geldi. Futbolcu ise Beşiktaş ve Türkiye'de kalmaya karar verdi. Dolayısıyla bu teklif reddedildi.

TÜRKİYE'DE YATIRIMLAR YAPIYOR

Yıldız kanat oyuncusu, "Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı çok seviyorum" derken, kariyer planlamasının dışında yatırımlarını da burada yapıyor. Ghezzal'ın Datça'da yazlık almayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal, 7 milyon Euro'luk transfer teklifini reddetti ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.