Beşiktaş'ın yolları ayırması halinde Fernando Santos'a ödeyeceği tazminat belli oldu

Beşiktaş'ta beklentilerin çok altında kalan teknik direktör Fernando Santos'un ayrılık iddiaları gündeme geldi. Beşiktaş yönetimi yolları ayırması halinde Fernando Santos'a ne kadar tazminat ödeyecek? İşte yanıtı...

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, alınan sonuçlar ve oynanan oyun sebebiyle eleştirilerin odağı haline geldi.

Son oynanan Başakşehir maçı sonrası gelecek sezonu işaret eden Fernando Santos için ayrılık sesleri yükselmeye başladı.

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Fernando Santos'un tazminatı da belli oldu.

Buna göre Siyah-Beyazlılar 500 bin euro karşılığında Portekizli teknik adamın 2025'e kadar devam eden sözleşmesini feshedebilecek.

Beşiktaş'ın başında Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 15 maça çıkan Fernando Santos 7 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 beraberlik aldı.

Deneyimli teknik adam maç başına 1.6 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş'ın yolları ayırması halinde Fernando Santos'a ödeyeceği tazminat belli oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Fernando Santos
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.