Beşiktaş'ın yeni rakibi belli oldu!

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turundaki rakibi LASK Linz oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesinde Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn'ı konuk etti. 2-0'ın rövanşında rakibine adeta gol olup yağan Siyah-beyazlılar, 74 günlük hasreti sona erdirerek Vodafone Park'ta taraftarı karşısında oynadığı maçı 6-0 kazandı ve toplamda 8-0'lık skorla bir üst tura yükseldi. Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakip de belli oldu.

HaberTürk'ün haberine göre; Avusturya'nın LASK Linz ve Norveç'in Lilleström eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek olan Beşiktaş'ın rakibi netleşti. İlk maçı 4-0 kazanan LASK Linz, deplasmanda oynanan rövanş mücadelesini de 2-1 kazandı bir üst tura yükseldi. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın LASK Linz ekibiyle oynayacak. Siyah-beyazlılar rakibiyle ilk maçı 9 Ağustos'ta Vodafone Park'ta rövanşı ise 16 Ağustos'ta Avusturya'da oynayacak.

 

Beşiktaş'ın yeni rakibi belli oldu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.