Beşiktaş'ın yeni orta sahası imzaya geliyor! İşte genç oyuncunun sözleşme detayları

Beşiktaş’ın Demir Grup Sivasspor’dan kadrosuna kattığı Kerem Atakan Kesgin, sağlık kontrolünden geçecek. 21 yaşındaki oyuncu, daha sonra siyah beyazlılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, 7. transferini resmiyete kavuşturuyor. Demir Grup Sivaspor’un orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin, İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek. 21 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrolleri sonrası Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

GENÇ OYUNCUNUN SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Siyah beyazlılar, Kerem için Demir Grup Sivasspor’a 1.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 21 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’ta yıllık 5 milyon TL ücret alacak.

Bucaspor altyapısında yetişen Kerem, 2017-2018 sezonunda 170 bin Euro bonservis bedeli ile Göztepe’ye transfer oldu.

Beşiktaş'ın yeni orta sahası imzaya geliyor! İşte genç oyuncunun sözleşme detayları

GEÇEN SEZON SİVASSPOR'LA 3 GOL, 3 ASİSTLİK PERFORMANS SERGİLEDİ

2020-2021 sezonunda Sivasspor’a bedelsiz transfer olan Kerem, 3 sezonda toplam 36 maçta oynadı; 3 gol attı, 3 asist yaptı.

21 yaşındaki orta saha, geçen sezon ise Sivasspor’da 25 maçta forma giydi.

Beşiktaş'ın yeni orta sahası imzaya geliyor! İşte genç oyuncunun sözleşme detayları ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor Transfer kerem atakan kesgin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.