Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiacos oldu

Avrupa'daki son temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva takımını iki maçta da yenerek bir üst tura yükseldi. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'daki rakibi Osmanlıspor'u eleyen Olympiacos oldu.

Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.

Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 3-1 yendiği Hapoel Beer Sheva'yı evinde 2-1 yenerek üst tura çıkmaya hak kazandı. Son 16'da Beşiktaş'ın rakibi Osmanlıspor'u eleyen Yunanistan temsilcisi Olympiacos oldu.

Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak.

Beşiktaş ilk maçını deplasmanda oynayacak.

Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

gtrlhjyjk_1

OLIMPIAKOS

UEFA sıralamasında 27. durumda. Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda elendikten sonra Avrupa Ligi'ne play-off turundan başladı. Bu kupada 20 kez mücadele etti. Üç kez (1989-90, 2004-05, 2011/12) 1/16 turuna kadar yükseldi. 43 lig şampiyonluğu var. Geçen sezon Yunanistan Ligi'nde şampiyon olmuştu.

İşte diğer eşleşmeler...

Celta Vigo - Krasnodar

Apoel - Anderlecht

Schalke 04 - Monchengladbach

Olympic Lyon - Roma

Rostov - Manchester United

Olympiacos - Beşiktaş

Gent - Genk

Copenhag - Ajax

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiacos oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Osmanlıspor olympiacos
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.