Beşiktaş'ın transfer etmek istediği kaleci Mert Günok'un kaderi Aykut Kocaman'ın elinde

Yeni sezon öncesi kadrosuna tecrübeli bir kaleci katmak isteyen Beşiktaş, Mert Günok ile anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki oyuncu ile el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Başakşehir'e resmi teklifini iletti. Turuncu-Lacivertli yönetim de konuyu teknik direktör Aykut Kocaman'a taşıdı. Kocaman transfere onay verirse imzalar atılacak.

Geçen sezon "kalecisi yok" denirken 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu'yla Süper Lig'de, 23 yaşındaki Utku Yuvakuran'la da Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş, bu sezon kaleyi güçlendirmek istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi faktörünü de hesaba katan teknik direktör Sergen Yalçın, Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok'u istemişti. Siyah-Beyazlı yönetim, 32 yaşındaki tecrübeli eldiven için kulübüyle el sıkıştı. Başakşehir'le 2 sezon daha sözleşmesi bulunan Mert Günok için taraflar 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığı anlaşma sağladı. Transferde son kararı Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman verecek.

2017 yazında Bursaspor'dan transfer edilen Mert Günok, kaleyi Volkan Babacan'dan almıştı. Okan Buruk yönetiminde elde edilen şampiyonlukta kaleyi koruyan Mert, geçen sezon Devler Ligi'nde de 6 maça çıktı. Medipol Başakşehir milli kaleciyi satarsa elinde Volkan Babacan ile Muhammed Şengezer kalıyor. Turuncu-Lacivertliler'in transfer yapıp yapmayacağı ise merak konusu...

Son 4 sezonda Medipol Başakşehir forması giyen Mert Günok, geçen sezon 29 maça çıktı. 32 yaşındaki file bekçisi 22 kez de A Milli Takımın kalesini korudu.

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği kaleci Mert Günok'un kaderi Aykut Kocaman'ın elinde

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği kaleci Mert Günok'un kaderi Aykut Kocaman'ın elinde ile ilgili etiketler Beşiktaş mert günok Mediol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.