Beşiktaş’ın rakibi Napoli fena karıştı!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Napoli'de teknik direktör Sarri ile yıldız futbolcu İnsigne arasında sert bir tartışma yaşandı. İtalyan ekibi bunun dışında bir de sakatlık sıkıntısı yaşadı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Salı günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Napoli’de büyük bir kriz yaşanıyor. İtalya’da Juventus ile deplasmanda oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 galip geldiği maçta Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri ile yıldız futbolcu Lorenzo Insigne’nin kavgası konuşuluyor.

Maçın 61. dakikasında oyundan alınan Insigne’nin, yedek kulübesinde Sarri’ye tepki göstermesi ile başlayan gerilim, maç sonu da devam etti. Basın mensuplarının konu ile ilgili sorusunu cevaplayan Sarri, öğrencisine sert tepki gösterdi. Beşiktaş maçını düşünerek bacağına kramp giren Insigne’yi oyundan aldığını söyleyen Sarri, şu ifadeleri kullandı:

“Kenara geldiğinde bana değişikliğin nedenini sordu. Ben de kendisine açıkladım. Ancak bir futbolcu kenara geliyorsa çenesini kapatıp susacak ve yerine oturacak. Maç sırasında değişikliğin nedeni konuşulmaz. Konuşacak bir şeyimiz varsa maçtan sonraki gün paylaşırız. Altını çizerek söylüyorum ki, maç sırasında kenara aldığım oyuncuçenesini kapatıp yerine oturacak.”

Napoli bu tartışmanın ardından bir de sakatlık haberi ile sarsıldı. Takımın yıldız futbolcusu Dries Mertens’in sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’a karşı forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Mertens, İtalya’da oynanan Napoli – Beşiktaş maçında takımı adına bir gol kaydetmişti.

Beşiktaş’ın rakibi Napoli fena karıştı! ile ilgili etiketler Napoli İnsigne Sarri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.