Beşiktaş'ın Ozan Tufan aşkı! Milli futbolcu kararını verdi

Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla Süper Lig'de şampiyonluk yarışına dahil olmaya çalışan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları şimdiden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, Hull City forması giyen Ozan Tufan'ı kadroda görmek istiyor.

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City forması giyen Ozan Tufan, artık Beşiktaş forması giymeye çok yakın. Şenol Güneş ile birlikte kariyerine yeni bir ivme kazandırmak isteyen Ozan Tufan, kesin olarak Türkiye'ye dönme kararı aldı.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİYOR

Akşam'da yer alan habere göre, Ozan Tufan kesin olarak Türkiye'ye dönüş kararı aldı ve yeni adresi için en güçlü ihtimal Beşiktaş olarak gözüküyor.

Şenol Güneş ile çalışmak isteyen Ozan Tufan, kariyerinde yeniden çıkışa geçeceğini ve takımda önemli katı verebileceğini düşünüyor.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce kariyerinin en iyi dönemini Şenol Güneş ile birlikte geçiren Ozan Tufan, sarı-lacivertli kulüpte beklenen performansı sergileyememişti.

 

Beşiktaş'ın Ozan Tufan aşkı! Milli futbolcu kararını verdi ile ilgili etiketler Ozan Tufan Beşiktaş Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.