Beşiktaş'ın kupaları haczedilecek!

Teknik direktör krizi, kötü oyun, ekonomik buhran ve yönetim değişimlerinin sancılarını çeken Beşiktaş, şimdi de haciz tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun harcama limiti ve UEFA’nın koyduğu mali kriterler ile boğuşan Beşiktaş’a bir kötü haber daha geldi.

BORÇLU ŞİRKETLER DE KAPIYA DAYANDI

Siyah-Beyazlı kulübün, borçlu olduğu şirketler, haciz için Beşiktaş’ın kapısına dayandı. Son olarak Göker Taşımacılık’a verilen çek ve tahsil edilemeyen borçlardan ötürü, bugün Siyah-Beyazlı kulübe haciz işlemi uygulanacak.

Göker Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erbaş, konuya ilişkin, Karar'dan Oğulcan Çoksayar'a açıklamalarda bulundu.

'ÇEKLER KARŞILIKSIZ ÇIKTI'

2019 yılına ait bir ticari işlemden ötürü, Beşiktaş’ın kendilerine ödeme yapmadığını belirten Erbaş “Asist Öğretim Kurumları’na yüklü miktarda kağıt satışı gerçekleştirmiştik. Bu şirket bize 5 adet çek verdi. Bu çeklerden 4 adetini zar zor tahsil ettik. En son Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği tarafından, Asist Öğretim Kurumları’na 18.01.2020 tarihli yazılmış çek kaldı. Bu çekte yazan miktarı tahsil edemedik. Hakkımızı almak için bu geçtiğimiz ayın 24’ünde avukatım, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü hacze gitti. 500 bin TL olan bu çek için bize önce 50 bin TL ödendi ve sonraki hafta geri kalan kısmının ödeneceği belirtildi. Ancak hiçbir ödeme yapılmayınca biz de icra memurlarıyla birlikte mal kaldırmaya gittik” ifadelerini kullandı.

İCRA MEMURU KORKTU

Mal kaldırma işlemine icra memurunca engel olunduğunu dile getiren Erbaş “İcra memuru Beşiktaş Kulübü’nün yönetiminden korktuğu için mal kaldırma işlemine izin vermedi. Kendisi hakkında hukuka karşı geldiğinden ötürü savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Kulübün genel binasında haciz işlemi gerçekleştirilmek istenirken bir başka sorunla daha karşılaşıldı. Kulüpte yer alan bilgisayarlar ve elektronik eşyalar, ödenecek miktar karşılığında istendiğinde cihazların kulübe ait olmadığı gerçeği ortaya çıktı. Bu duruma farklı bir çözüm bulduklarını belirten Erbaş “Elektronik cihazlar, kulübe ait değil dendi. Tüm bunları düşününce onlarında hacizli olduğunu tahmin ediyorum. Bu sabah 10.30 ya da 15.00 civarında icra memurları eşliğinde Beşiktaş’a ait şampiyonluk kupalarını haczedeceğiz. Kulüp avukatlarına çek meselesinden söz edince bize, kulübün parası olmadığı için ellerinden bir şey gelmeyeceğini ifade ettiler. Biz de çareyi kupaları almakta bulduk” ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ın kupaları haczedilecek!

Beşiktaş'ın kupaları haczedilecek! ile ilgili etiketler icra Haciz Kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.