Beşiktaş'ın göbeğinde asfalt çöktü!

İstanbul'da yollar tehlike saçıyor... Dün Bağcılar'da yaşanan olayın ardından, bugün de Beşiktaş'ta trafiğin yoğun olduğu güzergahta meydana gelen çökme, kaza tehlikesi yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlar, İBB'ye tepkilerini dile getirerek derhal kent genelinde yollara müdahale edilmesi gerektiğini belirtti.

Beşiktaş'ta yoldaki çökme araçlar için tehlikeli bir durum ortaya çıkardı. Şans eseri yolda kimsenin bulunmaması, olası bir can kaybının ve yaralanmanın önüne geçti.Tehlikenin yaşanmasına neden olan çukurlar nedeniyle vatandaşlar İBB'ye seslendi. Yoldaki çökmelere basit şekilde yama yapıldığını belirten araç sahipleri, bu işlemin çare olmadığını söyleyip yolların genel bir bakıma ihtiyacı olduğunu söylediler.  

 

Beşiktaş'ın göbeğinde asfalt çöktü!

BAĞCILAR'DA YOL ÇÖKTÜ! OTOBÜS ASKIDA KALDI

Dün de İstanbul Bağcılar'da özel halk otobüsünün geçişi sırasında yol çökmüş, içinde yolcuların da bulunduğu otobüsün arka sağ tekerleği çukurda kalmıştı. Askıda kalan otobüsün içindeki yolcular şans eseri yara almadan dışarıya çıkartılmıştı.

 

Beşiktaş'ın göbeğinde asfalt çöktü! ile ilgili etiketler İBB Beşiktaş Bağcılar yol çöktü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.