Beşiktaş'ın eski oyuncusu Marcelo, Olympique Lyon tarafından kadro dışı bırakıldı

Transfer süresinin bitmesine sayılı günler kala savunmaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Fransa'dan müjdeli bir haber geldi. 2017 yılında Beşiktaş'tan Olympique Lyon'a transfer olan Brezilyalı stoper Marcelo, Fransız ekibinde kadro dışı bırakıldı. Oyuncunun serbest kalması halinde Siyah-Beyazlılar girişimlere başlayacak.

Yeni sezona Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmalarında da sona geliniyor.

Transfer dönemi boyunca Salih Uçan, Mert Günok, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Alex Teixeria ve Michy Btshuayi'yi kadrosuna katan, kiralık gelen Ghezzal ve Rosier'i de kadroda tutmayı başaran Beşiktaş; savunmaya yapacağı takviye ile transferi bitirmek istiyor.

İtalya Seria A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan ile ilgilenen Siyah-Beyazlılar'a Fransa'dan sürpriz bir haber geldi.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen Olympique Lyon'un Brezilyalı stoperi Marcelo, kadro dışı kaldı. 2017 yılında 7 milyon Euro karşılığı Beşiktaş'tan Fransız ekibine transfer olan Marcelo'nun, Angers maçı sırasında soyunma odasındaki davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

34 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken, Siyah-Beyazlılar da tecrübeli stoperin serbest kalması halinde harekete geçecek.

2 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Marcelo, önce kiralandığı Alman ekibi Hannover 96'dan 2 milyon Euro bonservisle Beşiktaş kadrosuna katılmıştı. Tecrübeli stoper, Siyah-Beyazlı formal altında gösterdiği performansla büyük beğeni kazanırken, 61 maçta 5 gole imza atmıştı.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Marcelo, Olympique Lyon tarafından kadro dışı bırakıldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Marcelo Guedes olympique lyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.