Beşiktaş'ın efsanesi isyan etti!

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ahmet Dursun, Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber'le anlaştığı iddiaları üzerine Twitter hesabından sert bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Ahmet Dursun, basında çıkan sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber'le anlaştığı iddialarına Twitter hesabından sert bir açıklama yaparak cevap verdi.

Ahmet Dursun'un açıklamaları şöyle;

Üzülerek bunu paylaşmak zorundayım. Beşiktaşımıza sportif direktörluk için Serkan Reçber'le görüşüldüğü haberler var ki dogru. Ben olmak üzere bu kulübe hizmet vermiş o kadar arkadaşlarımız abilerimiz dururken böyle bir şeyi benim kabul etmem mümkün değil! Bu görevi yapması gereken bu kulübü seven, hizmet etmek isteyen gerçek Beşiktaşlı olmalo,aksini söyleyen benim için Beşiktaşlı değildir nokta! Biz ne kötü insanlarmışız, ne tür hainlik etmişiz? Beşiktaş'a hizmet vermek dışında bir düşüncemiz yok, keşke yabancılara verdiğiniz değerleri öz evlatlarınıza verseydiniz.

Beşiktaş'ın efsanesi isyan etti! ile ilgili etiketler Beşiktaş ahmet dursun serkan reçber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.