Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal imza için İstanbul'da

Beşiktaş, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal için Leicester City ile anlaştı. 29 yaşındaki oyuncu ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Siyah-Beyazlı kulüp ailesiyle birlikte İstanbul'a uçan Ghezzal'in fotoğraflarını paylaştı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yeni sezona sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde de temsil edecek olan Siyah-Beyazlılar, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Fransız sağ bek Valentien Rosier'i kadrosunda tutmayı başarmıştı.

Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman'ı da bonservissiz olarak kadrosuna katan Siyah Beyazlılar, Brezilyalı yıldız Alex Teixeria'yı da kadrosuna kattı.

GHEZZAL'E ÖZEL JET GÖNDERİLDİ

Uzun süredir görüşmelere devam ettiği Rachid Ghezzal transferinde de mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar, Cezayirli yıldıza kavuştu.

Beşiktaş'la çıktığı 35 maçta 8 gol ve 18 asistlik bir performans ortaya koyan 29 yaşındaki oyuncuyu taşıyan uçağın saat 15.00 sularında İstanbul Atatürk Havaliman Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacağı öğrenildi. Uçaktan ailesiyle birlikte fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Ghezzal, "Eve dönüyoruz" notu düştü.

Leicester City ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın Ghezzal ile 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal imza için İstanbul'da ile ilgili etiketler Beşiktaş Leicester City rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.