Beşiktaş'ın asi ruhu Survivor'a geliyor! İlhan Mansız All Star 2022'de iddiası

Survivor 2022 All Star kadrosu için bomba gibi bir isim daha ortaya çıktı. Daha öncesinde 2017’de Survivor kadrosunda yer alan Beşiktaş’ın eski yıldızı İlhan Mansız’ın bu sezon yapılacak All Star kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması kadrosunda yer alan Beşiktaşlı İlhan Mansız’dan hayranlarını sevindiren bir iddia geldi. 2017 yılındaki Survivor kadrosunda yer alan ve elendiği zaman herkesi üzen yakışıklı oyuncu için Acun Ilıcalı’nın kendisine teklif götürdüğü konuşuldu.

Survivor 2017’de Kıbrıs finali öncesinde yapılan halk oylaması ile elenen İlhan Mansız herkesi üzmüş ve sık sık Fatih ile yaptığı kavgayla gündem olmuştu. Fatih’in İlhan ile yaptığı kavgayı gören Çılgın Sedat’ın da kavgaya dahil olması ile olaylar oldukça büyümüş ve sonrasında ilginç gelişmeler yaşanmıştı.

Beşiktaş'ın asi ruhu Survivor'a geliyor! İlhan Mansız All Star 2022'de iddiası

Hatta yarışma sonrasında adaya veda eden isimlerden Seda Demir tarafından yapılan şok açıklama herkesi şaşkına uğratmış ve kendisi İlhan Mansız’a aşık olduğunu itiraf etmişti. Demir açıklamasında, “İlhan ile tartıştığımızda mahvolmuştuk. Daha sonrasında ise benden özür dilemişti. Orada kendisi hatalıydı. Hepimiz onu çok severdik ama ben 18 yaşında ona aşıktım.” dedi.

Bir zamanlar Beşiktaş’ın unutulmaz oyuncuları arasında yer alan İlhan Mansız özellikle 2000 Dünya Kupası çeyrek finalinde Senegal’e karşı attığı altın golle kariyerinde zirve yapmış ve daha sonrasında ise Vissel Kobe takımına transfer olmuştu.

Beşiktaş'ın asi ruhu Survivor'a geliyor! İlhan Mansız All Star 2022'de iddiası - Resim : 2

Survivor 2022 All Star kadrosu için adı geçen ünlü oyuncu Mansız’ın Acun Ilıcalı ile bir görüşme yaptığı ancak sağlık sorunlarının iyi olması durumunda yarışmaya katılabileceğini söylediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın asi ruhu Survivor'a geliyor! İlhan Mansız All Star 2022'de iddiası ile ilgili etiketler Survivor ilhan mansız Survivor 2022 All Star
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.