Beşiktaş'ın acı kaybı! Suat Taştan vefat etti

Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve siyah beyazlı kulübün altyapısında idari menajer olarak görev yapan Suat Taştan hayatını kaybetti. Öte yandan Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi.

Suat Taştan'ın vefatıyla ilgili olarak Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Kulübümüze uzun yıllar boyunca futbolcu olarak da hizmet etmiş olan Futbol Akademimizin İdari Menajeri Suat Taştan'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Suat Taştan'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

SUAT TAŞTAN KİMDİR?

1954 yılında Samsun'da doğan Suat Taştan, 1973 yılında Kütahyaspor'dan transfer olduğu Beşiktaş'ta 5 yıl forma giydi. 1978 yılında siyah beyazlı takımdan Edirnespor'a giden Taştan, 1 kez de U18 Milli Takımı formasıyla mücadele etti.

BEŞİKTAŞ TAKTİK VE KONDİSYON ÇALIŞTI

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 45 dakika sürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, hazırlık maçında yarın (19 Kasım) 15.00’te Sakarya Atatürk Stadı’nda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇI İPTAL EDİLDİ

Öte yandan, Futbol A Takımının Trendyol Süper Lig’e verilen milli arada, 22 Kasım Çarşamba günü İstanbulspor ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi.

Beşiktaş'ın acı kaybı! Suat Taştan vefat etti ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.