Beşiktaş'ı dinlemediler! Romain Saiss, Fransa - Fas maçında yine sakatlandı...

FIFA 2022 Dünya Kupası yarı finalinde Fransa ile Fas karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleye sakatlığı bulunan Romain Saiss ilk 11'de başlamıştı. Ancak sakatlığı nükseden Beşiktaşlı yıldız maça devam edemedi. İşte detaylar....

Katar'ın ev sahipliğindeki, 2022 Dünya Kupası'ndaki ikinic yarı final maçında Fransa ve Fas karşı karşıya geldi.

Fas'ta takım kaptanı Romain Saiss, mücadeleye ilk 11'de başlarken 21. dakikada kenara geldi.

Yaşadığı sakatlığın ardından kenara değişiklik işareti yapan Saiss, yerini Selim Amallah'a bıraktı.

Bu maç öncesi, Beşiktaş sağlık heyeti, adalesinde hafif yırtık olan Romain Saiss'la konuştuktan sonra hem futbolcuya hem de Fas milli takım doktorlarına Fransa maçında oynamaması yönünde istekte bulunmuştu.

BEŞİKTAŞ'TA SAISS KORKUSU

Tecrübeli oyuncu, adalesinde yırtık belirlenmesi halinde yaklaşık bir ay siyah-beyazlı formadan uzak kalacak. Romain Saiss bu durumda Beşiktaş'ın 25 Aralık'ta Gaziantep (D), 29 Ocak'ta Adana Demirspor ve 7 Ocak'ta Kasımpaşa ile oynayacağı maçlarda takımdaki yerini alamayacak.

PORTEKİZ MAÇINDA SAKATLANDI

Fas'ın 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde oynadığı Portekiz maçının ikinci yarısında Romain Saiss sakatlanmış ve mücadeleye devam edememişti.

Saiss sedyeyle oyun alanını terk ederken deneyimli savunmacı 57. dakikada yerini Achraf Dari'ye devretmişti.

Beşiktaş'ı dinlemediler! Romain Saiss, Fransa - Fas maçında yine sakatlandı... ile ilgili etiketler Fransa Fas 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Romain Saiss Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.